• Imprimeix

Benvinguda

fotoMAEBenvingudes i benvinguts a la pàgina web del Municat, un espai creat ara fa més de 20 anys i que s’ha convertit en el referent per excel·lència de la difusió d’informació del món local català.

Els ajuntaments són la primera referència de la ciutadania i l’esquelet del nostre país, el seu prestigi assegura el del conjunt de l’administració pública. Des de la Secretaria d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran ens farem propis els reptes del món local en matèria de modernització i millorarem la seva gestió i el seus serveis. Per fer-ho, necessitem la millor interlocució amb el món local i els millors instruments. El Municat és la porta oberta a la interrelació amb el municipalisme i un punt de trobada entre tots els actors del món local, que us ofereix de manera àgil, efectiva i transparent tot tipus d’informació relacionada amb els ens locals de Catalunya.

Entreu, navegueu i feu ús de tots els seus serveis. Espero que us sentiu còmodes i que el Municat es converteixi en la vostra millor eina d’apropament a l’àmbit local, i que sigui, en definitiva, l’eina de tots.

                                                  

Miquel Àngel Escobar Gutiérrrez

 

Data d'actualització:  01.07.2018