• Imprimeix

La consellera Meritxell Borràs inaugura l'ampliació del pavelló municipal d'esports de Riudellots de la Selva

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha inaugurat aquest migdia l'ampliació del pavelló municipal d'esports de Riudellots de la Selva, que ha comptat amb una subvenció de 270.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). A la inauguració hi ha participat l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura i del regidor d’Esports, Gerard Fabrellas, i hi ha assitit el director territorial del departament de Governació a Girona, Raül Morales.

13/03/2017 13:03
170312_Riudellots
En la inauguració, Borràs ha apuntat que l'ampliació del pavelló "és una reforma en majúscules, un projecte ambiciós per millorar un equipament que és punt de trobada entre veïns de Riudellots, on es fa salut, esport, benestar, però també cohesió social i comunitat". La titular del departament de Governació també ha recordat que les obres han rebut un finançament del PUOSC i ha remarcat que "amb la suma d'esforços i col·laboració entre administracions i entitats s'aconsegueix tirar endavant projectes importants com aquest". 
 
Per la seva banda, l'alcaldessa de Riudellots de la Selva ha celebrat l'ampliació d'aquest equipament i la posada en marxa de noves activitats "que estan al servei de l'esport i de la salut del veïns de Riudellots", i ha recordat que el pavelló dóna servei actualment a més de 500 persones.
 
 
Ampliació de les instal·lacions
 
Amb les obres d'ampliació, el pavelló compta amb noves sales per a activitats esportives, uns vestidors nous, així com sales de reunions pels clubs i entitats. Els treballs també han permès adequar la pista poliesportiva als requeriments reglamentaris del Consell Català de l’Esport, així com ampliar l’oferta d’activitats que s'hi realitzen.
 
Els treballs es van iniciat el mes de març de l’any passat i han suposat una inversió de 956.403,17 €, dels quals 270.000 euros han estat finançats a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) del Departament de Governació.