• Imprimeix

Comunicat en relació amb el dol declarat a tot el territori de Catalunya

Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i les dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya

18/08/2017 11:08

D’acord amb el Decret 135/2017, de 17 d’agost, pel qual es declara dol a tot el territori de Catalunya amb motiu de l’atemptat terrorista comès a Barcelona, s’han suspès tots els actes oficials en què havien de participar membres del Govern de Catalunya durant els dies 18, 19 i 20 d’agost.

Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i les dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya.

Pel que fa als actes de caire festiu i no institucionals, cada municipi podrà actuar d’acord amb el seu criteri. Tot i això, els actes que tinguin lloc al llarg del dia d’avui s’han de minimitzar amb criteris de prudència i coherència.

El respecte de la ciutadania es manifestarà amb un minut de silenci de suport a les víctimes de l'atemptat i de condemna del terrorisme, arran dels fets que han succeït les darreres hores al nostre país.