• Imprimeix

L’EAPC i la UB engeguen un cicle de debats al territori sobre innovació en el sector públic

Es faran set sessions del projecte “Diàlegs: cara a cara amb el territori” i la seu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya a Barcelona acollirà la segona jornada el proper 16 de maig

10/05/2017 12:05

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, i el Parc de les Humanitats i les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona (UB) han iniciat el cicle “Diàlegs: cara a cara amb el territori”, que consisteix en set debats arreu de Catalunya sobre innovació en el sector públic.

La segona sessió, després de la sessió realitzada a Lleida, tindrà lloc dimarts 16 de maig, a Barcelona, a la seu de l’EAPC. Al llarg dels propers mesos també se celebraran jornades a Tarragona, les Terres de l’Ebre, l’Alt Pirineu i Aran, Girona i la Catalunya Central.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, conformada per set diàlegs entre delegats del Govern i acadèmics reconeguts, és fer reflexionar els directius públics sobre temes d’actualitat o de futur, d’interès general o territorial. També vol oferir espais de conversa entre un directiu públic i un acadèmic o un professional reconegut en cadascun dels àmbits escollits; facilitar la trobada i la coneixença amb altres realitats internes de l’Administració, i organitzar una formació que pugui esdevenir un referent per als servidors públics de la Generalitat de Catalunya i d’altres administracions locals.

Així doncs, es vol promoure una formació acadèmica, política, administrativa i humanista per als servidors públics oferint-los una visió global –social, cultural, econòmica i territorial–, perquè puguin donar la millor resposta a la ciutadania del segle XXI.

L’EAPC i el Parc de les Humanitats i les Ciències Socials de la UB també tenen previst una segona part del cicle dels Diàlegs. En aquest cas s’anomenarà “Repensant la governança corporativa” i estarà dedicat a repensar la governança interna de les organitzacions posant com a exemple quatre empreses públiques o semipúbliques.

Podeu consultar la informació sobre el cicle de Diàlegs en l’enllaç següent:

Diàlegs