• Imprimeix

S’inicia el termini de participació virtual dels càrrecs electes sobre la futura reforma de la Llei de governs locals

Els càrrecs electes poden descarregar-se els documents dels àmbits de treball inicials, que inclouen les aportacions fetes durant les set sessions territorials del procés GovernsLocals.cat, que el Govern impulsa arreu de Catalunya amb l’objectiu de recollir les opinions i els posicionaments del món local sobre la futura legislació de l’Administració local catalana

15/03/2017 15:03
logo procés debat GovernsLocals.cat

Els càrrecs electes d’arreu de Catalunya ja poden fer les seves aportacions als textos inicials del procés de debat GovernsLocals.cat, que té com a objectiu fomentar la màxima participació del món local i escoltar i recollir les seves propostes per definir la nova legislació de l’Administració local a Catalunya.

Els regidors municipals poden descarregar-se els documents dels àmbits de treball, que recullen les aportacions fetes durant les set sessions territorials del procés de debat en què han participat més de 500 alcaldes. Els càrrecs electes que hi vulguin participar poden enviar un correu electrònic a participacio@governslocals.cat amb la seva visió sobre qüestions relacionades, entre d’altres, amb l’ordenació territorial, l’organització dels governs locals o les finances locals. El termini per participar-hi finalitza el dia 15 d'abril.

Els documents resultants d’aquesta participació es coordinaran a través d’un comitè tècnic format per representants de totes les administracions.  El procés finalitzarà amb l’elaboració d’un document final que es traslladarà al Parlament de Catalunya i que ha de servir com a base per elaborar les futures lleis dels governs locals.

 

 

Els regidors municipals poden fer arribar un correu electrònic a participacio@governslocals.cat amb la seva visió sobre qüestions relacionades, entre d’altres, amb l’ordenació territorial, l’organització dels governs locals, o les finances locals. El termini per participar-hi finalitza el dia 15 d'abril.