• Imprimeix

Premi CESBA per a barris sostenibles 2018

Aquest premi s’emmarca dins del projecte europeu CESBA-MED, per a la creació d’un sistema d’avaluació de la sostenibilitat de barris i àrees urbanes, en el qual hi participa la Generalitat de Catalunya, com a soci responsable de la capitalització. Està finançat  pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa INTERREG- Mediterrània.

La finalitat del premi  CESBA és difondre i capitalitzar les eines i metodologies desenvolupades per aquest projecte per avaluar i qualificar la sostenibilitat d’àrees urbanes.

Poden presentar les seves candidatures totes les àrees urbanes (ciutats, districtes, barris, etc) del territori europeu (siguin o no membres de la UE) que compleixin, com a mínim, 3 dels requisits següents:

  • Tenir els límits ben definits (carrers, elements naturals, límits legals, etc).
  • Superfície d’entre  40.000m2 i 160.000m2
  • Àrea que pugui ser creuada a peu en 10-15 minuts
  • Agrupació d’entre 5 i 15 edificis
  • Entre 200 i 1.500 habitants 

 

Si voleu presentar  la vostra candidatura heu d’enviar una carta d’interès, signada i segellada, abans del 31 d’octubre.

En cas de dubte, podeu contactar amb la Unitat d’Avaluació i Seguiment de Projectes Europeus del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya al telèfon 93 228 72 94 o per correu electrònic a programeseuropeus@gencat.cat.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 d’octubre de 2018.

Per saber-ne més

Web del Departament de Territori i Sostenibilitat

En aquesta pàgina hi ha tota la informació sobre el procediment de participació i les dates límit de presentació de documentació.

CESBA

Web en anglès del CESBA Neighborhood Award 2018.

Data d'actualització:  25.07.2018