• Imprimeix

Premi CESBA per a barris sostenibles 2018

Aquest premi s’emmarca dins del projecte europeu CESBA-MED, per a la creació d’un sistema d’avaluació de la sostenibilitat de barris i àrees urbanes, en el qual hi participa la Generalitat de Catalunya, com a soci responsable de la capitalització. Està finançat  pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa INTERREG- Mediterrània.

La finalitat del premi  CESBA és difondre i capitalitzar les eines i metodologies desenvolupades per aquest projecte per avaluar i qualificar la sostenibilitat d’àrees urbanes.

Poden presentar les seves candidatures totes les àrees urbanes (ciutats, districtes, barris, etc) del territori europeu (siguin o no membres de la UE) que compleixin, com a mínim, 3 dels requisits següents:

  • Tenir els límits ben definits (carrers, elements naturals, límits legals, etc).
  • Superfície d’entre  40.000m2 i 160.000m2
  • Àrea que pugui ser creuada a peu en 10-15 minuts
  • Agrupació d’entre 5 i 15 edificis
  • Entre 200 i 1.500 habitants 

 

El procediment de participació és el següent:

- Abans del 31 d’octubre s’ha d’enviar una carta d’interès degudament signada i segellada.

- Aquesta carta obtindrà resposta abans del dia 10 de novembre de 2018.

-  Un cop acceptada la vostra candidatura, tindreu fins al dia 31 de gener de 2019 per preparar i presentar la vostra candidatura, d’acord amb les bases del premi.

- Al llarg del període de preparació de la vostra candidatura disposareu de suport tècnic per part del projecte.


Tant la carta d’interès com la documentació de presentació de la candidatura, especificada a la web del premi, s’han de presentar en ANGLÈS, i s’han de fer arribar a office@cesba.eu (ja sigui per correu electrònic o través de WeTransfer o Dropbox) amb còpia a programeseuropeus@gencat.cat.

Podeu trobar tots els documents necessaris a l’apartat de Documentació d’aquesta pàgina, i també a la web de CESBA

A l’apartat de Documentació, també podreu trobar els documents traduïts al català, com a suport per a la preparació de la vostra candidatura.

En cas de dubte, podeu contactar amb la Unitat d’Avaluació i Seguiment de Projectes Europeus del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya al telèfon 93 228 72 94 o per correu electrònic.

Si voleu participar-hi, a Documentació trobareu la carta d'interès que heu d'enviar, signada i segellada, a office@cesba.eu (amb còpia a programeseuropeus@gencat.cat).

Programa de la Jornada Ciutats Sostenibles Mediterrànies

Presentació del Premi CESBA per a barris sostenibles

Destaquem

Jornada Ciutats Sostenibles Mediterrànies

El pròxim dia 26 de setembre es presentarà el Premi CESBA-MED per a Àrees Urbanes Sostenibles a la sala d’actes de la Ciudad Administrativa 9 de octubre (Edifici B) del carrer de la Democràcia 77, a València.

Web del Departament de Territori i Sostenibilitat

En aquesta pàgina hi ha tota la informació sobre el procediment de participació i les dates límit de presentació de documentació.

CESBA

Web en anglès del CESBA Neighborhood Award 2018.

Data d'actualització:  13.09.2018