• Imprimeix

Eines de treball per als beneficiaris de projectes

Aquest apartat, dividit en tres blocs, conté  la informació següent:

A Manuals, indicadors de comunicació, difusió i publicitat hi podeu consultar el Manual pràctic d'informació i comunicació de les operacions cofinançades per la Generalitat i el FEDER, amb orientacions sobre la normativa gràfica per utilitzar els logotips, que també us podeu descarregar, d'acord amb les obligacions d'informació i publicitat que s'esmenten a les bases reguladores dels eixos 4 i 6 i dels projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT). També hi trobareu la guia d'indicadors de comunicació per als beneficiaris i una breu metodologia d'introducció d'aquests indicadors.

A Sessions formatives,  hi trobareu la informació proporcionada a les diferents sessions formatives que la DGAL ha organitzat, en relació amb els eixos 4 i 6 i els projectes d'especialització i comptetitivitat territorial (PECT).

Material per a la justificació de despesa inclou algunes eines útils per tal que pugueu completar les justificacions de les despeses corresponents a les convocatòries dels eixos 4 i 6 i les dels projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT).

 

Data d'actualització:  19.11.2018